Find vej: Forside » Artikler » Ingeniørfirmaet OBH-Gruppens regionschef på Sjælland, Bjarne Corneliussen, fylder 50 år

Ingeniørfirmaet OBH-Gruppens regionschef på Sjælland, Bjarne Corneliussen, fylder 50 år

Lagt på vores-byg.dk den 17-08-2012 af Thomas

Regionschef Bjarne Corneliussen fyldte 50 år i sommerferien, og det markerer OBH-Gruppen rådgivende ingeniører med en reception i Zoologisk Have i København, hvor det vil glæde os at se kunder, samarbejdspartnere og øvrige forretningsforbindelser, torsdag den 20. september klokken 14.00 - 16.00.

Bjarne Corneliussen er uddannet civilingeniør fra DTU i 1989, og har siden været i den rådgivende branche. Han blev udnævnt til regionschef for OBH Rådg. Ingeniører A/S Sjælland i april i år efter en kort periode som projektchef i virksomheden. Bjarne kom til OBH Rådg. Ingeniører A/S fra en stilling som projektchef hos Moe & Brødsgaard og har tidligere været afdelingsleder i Carl Bro og Birch & Krogboe.

Bjarne Corneliussen er aktiv i en række bestyrelser og faglige fora. Han er bl.a. formand for hovedbestyrelsen i Dansk Center for lys, og er IDAs repræsentant i Det Kriminalpræventive Råd samt kulturministeriets sikringsudvalg.

Privat bor Bjarne i landsbyen Snoldelev ved Roskilde med sin hustru Charlotte, og de har 2 voksne børn på hhv. 20 og 22 år. Bjarne er engageret i lokalsamfundet, og interesserer sig bl.a. for tennis, korsang og rejser - herunder whiskyture til Skotland.