Find vej: Forside » Artikler » Kæmpe håndværkertræf til Classic Race Aarhus

Kæmpe håndværkertræf til Classic Race Aarhus

Lagt på vores-byg.dk den 23-08-2017 af Thomas


Over 1000 håndværkerkunder og medarbejdere fra STARK i hele landet oplevede race for fulde omdrejninger til Classic Race Aarhus i weekenden. Sportsdirektør Casper Elgaard, der står i spidsen for STARK Racing-holdet, indviede undervejs gæsterne i den professionelle race-verden, ligesom gæsterne kunne møde resten af teamet og opleve holdets fire biler helt tæt på.En af årets største motorsportsevents rullede ud her i weekenden, da Classic Race Aarhus indtog asfalten i den europæiske kulturhovedstad med hvinende dæk og hundredvis af hestekræfter bag de velpolerede kølerhjelme.

Det tætpakkede løbsprogram kulminerede med motorsport i international topklasse, da anden runde af MASCOT Danish Thundersport Championship (DTC-serien) løb af stablen. Her kunne publikum rundt om Mindeparken samt foran tv-skærmene hjemme i stuerne bl.a. opleve Casper Elgaards STARK Racing-hold bestående af regerende DTC-mester Kasper H. Jensen, legendariske Kris Nissen samt stortalenterne Christian Sørensen og Nicolai Kandborg.

Kunderne skal have en fantastisk oplevelse

For mere end 1000 håndværkere og medarbejdere fra STARK landet over bød Classic Race Aarhus imidlertid ikke kun på spektakulære race-oplevelser i tilskuerhøjde. STARK Racing bød nemlig velkommen til et kæmpe arrangement, hvor deltagerne over to dage fik lejlighed til at hilse på Casper Elgaard, møde hans stjernebesatte hold og få et eksklusivt indblik i den professionelle race-verden på tætteste hold.

Arrangementet bød bl.a. på pitwalks med mulighed for at opleve teamets fire specialbyggede biler, herunder to helt nye Ford Mustang, samt få sig en snak om motorsport med de bedste i branchen. Samtidig fortalte Casper Elgaard under selve løbet om alt fra taktikken til teknikken for de hundredvis af gæster, der desuden blev trakteret med solide håndværkerretter fra den succesrige lokale mad-entreprenør Martin Ib.

- Der er stor opbakning til STARK Racing blandt håndværkerne, som kommer igen år efter år. For os er det derfor afgørende at kunne give kunderne nogle fantastiske oplevelser i uformelle rammer, hvor de samtidig får lejlighed til at mødes på kryds og tværs og fx skabe nye muligheder for forretning, fortæller marketingdirektør Jesper Gaarde fra STARK og fortsætter:

- Casper er samtidig faldet rigtigt godt ind i rollen som sportsdirektør og udgør en fremragende ambassadør for de mange værdier, som deles mellem motorsporten og byggeriet, bl.a. engagementet og professionalismen. Det er værdier, som både kendetegner vores kunder, og som vi i STARK også arbejder efter for at sikre håndværkerne så effektive arbejdsdage som muligt.

Stærkt samarbejde både på og udenfor banen

For Casper Elgaard hersker der ingen tvivl om vigtigheden af at have en engageret og professionel hovedsponsor som STARK i ryggen, når man sigter efter at stå på øverste podieplads ved sæsonens afslutning.

- Motorsport bygger ligesom professionelt håndværk på det stærke samarbejde, hvor alle på holdet målrettet arbejder efter at perfektionere hvert eneste element ned til mindste detalje. Det gælder både på og uden for banen, hvor min rolle denne sæson bl.a. er at snakke med sponsorer og gæster. Her er det fantastisk at opleve den store opbakning, og det gør det ekstra sjovt at indvie gæsterne i de overvejelser, vi gør os undervejs om, hvordan vi griber løbet an både køreteknisk og i forhold til bilerne. Det glæder jeg mig også til ved de kommende events i STARK Racing-regi, understreger han til slut.

På banen vandt Kasper H. Jensen fra STARK Racing første kvalifikationsheat lørdag 0,4 sekunder foran Jan Magnussen, der ligger nr. 1 i det samlede klassement. Finalesejren søndag gik til Lasse L. Sørensen fra Flexlease.nu/Strøjer Tegl