Find vej: Forside » Artikler » STARK præsenterer fremtidens håndværkerforretning

STARK præsenterer fremtidens håndværkerforretning

Lagt på vores-byg.dk den 23-08-2017 af Thomas


Mandag 12. juni slog STARK dørene op for en helt ny forretning på 1200 m2 i Roskilde Ø. Alt fra den nye drive-in og de store lokaler til forretningens dedikerede centre for beklædning, maling og entreprenørmateriel er indrettet med fokus på at gøre det nemt og hurtigt for håndværkerne at finde det, de skal bruge – uanset om det er varer eller medarbejdere.Den store byggeaktivitet i Danmarks vækstregioner øger behovet for stadigt mere effektive indkøbsløsninger for de udførende håndværkere. Derfor har STARK, der er Danmarks førende leverandør til professionelle i byggeriet, investeret et tocifret mio.-beløb i en helt ny forretning i Roskilde Ø. Den skal sammen med STARKs øvrige forretninger i Storkøbenhavn fremover betjene regionens tusindvis af håndværkere.

Håndværkernes indkøbstid skal optimeres

Den nye STARK er fra inderst til yderst indrettet med henblik på at optimere den tid, som håndværkeren bruger på at handle med forretningen. Lokalerne er udformet som store, regulære rum, der er lette at overskue og navigere i, ligesom alt fra skilte og scannere til varer og servicedesks er placeret, så det bliver så nemt og hurtigt som muligt at finde det, der er behov for.

Derudover har STARK bl.a. etableret en helt ny drive-in på matriklen, der ligger godt placeret i forhold til Roskilde-områdets vigtigste trafikårer. Salgsdirektør i STARK Mads Brejnholt Madsen fortæller om baggrunden for investeringen i den helt nye forretning:

- Kravene til håndværkernes effektivitet stiger hele tiden. De har travlt og kommer som oftest forbi i arbejdstiden, når de står med et akut behov. Det er en tendens, som vil vokse i fremtiden, og vi investerer derfor i den nye forretning for at understøtte, at håndværkeren bruger sin tid så optimalt som muligt, når han handler med os.

- I modsætning til mange andre butikstyper, der fokuserer på at holde kunderne i butikken, er vores nøgleord effektivitet og tilgængelighed. Vi ønsker at gøre det enkelt for håndværkerne at finde det, der er brug for, uanset om det er en bestemt vare eller en medarbejder, så de hurtigt kommer videre i deres arbejdsdag, uddyber han.

Flere kommer ind for at få rådgivning

Den nye STARK Roskilde Ø er opført på samme matrikel som den hidtidige forretning på 400 m2, der nu skal fungere som lager. Men med et butiksareal på hele 1200 m2 og et næsten dobbelt så stort sortiment er der kommet markant bedre fysiske rammer for at servicere håndværkerne med de løsninger, de efterspørger.

Den nye forretning omfatter desuden en hel afdeling for entreprenørmateriel samt dedikerede centre for henholdsvis maling og beklædning. Her kan håndværkerne bl.a. kigge forbi til en snak med forretningens specialister. Mads Brejnholt Madsen supplerer:

- Stadigt flere kommer ind, fordi de ønsker den professionelle rådgivning, der gør det lettere for dem at vælge de optimale materialer og produktkombinationer. Ud over dygtige medarbejdere kræver det tidssvarende rammer og de rette, tilgængelige placeringer, så vi kan sikre hurtig og effektiv service.

Den nye STARK Roskilde Ø slog officielt dørene op mandag 12. juni kl. 6, hvor de første håndværkere allerede stod i kø foran forretningen. Ud over masser af skarpe åbningstilbud bød dagen på gratis morgenmad og kaffe, ligesom STARK Roskilde Ø serverede grillpølser til frokost.