Find vej: Forside » Artikler » Ingeniørfirmaet Carsten Wismer-Pedersen ApS styrker indsatsen på risikostyring af projekter ved strategisk samarbejde med Intaver Instituttet

Ingeniørfirmaet Carsten Wismer-Pedersen ApS styrker indsatsen på risikostyring af projekter ved strategisk samarbejde med Intaver Instituttet

Lagt på vores-byg.dk den 28-08-2014 af Thomas

Ingeniørfirmaet Carsten Wismer-Pedersen ApS har pr. 26 august 2014 indgået et strategisk samarbejde for et af de førende institutter inden for risikostyring af projekter, nemlig Intaver Institute Inc. Samarbejdet skal styrke forretningsområdet planlægning og risikostyring af projekter, herunder analyser af tidsplaner. Intaver Institute Inc. udvikler software til analyse og risikostyring af projekter inden for forskellige industrier og har bl.a. kunder som NASA, Siemens, Price Waterhouse Coopers og Rockwell. Intaver Institute tilbyder uddannelse og konsulentydelser og udfører videnskabelig forskning på området for projekt- og risikoanalyse.

Formålet med partnerskabet er, at skabe et optimere overblikket over et projekts reelle stade samt tidsmæssigt og økonomisk varighed ved blandt andet at anvende ”Monte Carlo simulering”. Dertil er Intaver Institute af den holdning, at avanceret teknologi baseret på operationel forskning kan bidrage væsentligt til projektledelse.

I et strategisk samarbejde ønsker Ingeniørfirmaet Carsten Wismer-Pedersen, at øge fokusset på risikostyring i projekter. En mulighed som det rådgivende ingeniørfirma mener ses ved, at anvende tidsplanen som et endnu mere aktivt styringsværktøj, som skaber overblik og danner grundlag for, at der træffes rettidige og gode beslutninger i ethvert projekt.

”Analyse af tidsplaner er ikke en naturlig del af opfølgningen på mange igangværende projekter, men det vil være en god og konstruktiv informationskilde for såvel bygherren, ledelsen af projektet som entreprenør virksomheder. Disse informationer kan dreje sig om den reelle fremdrift, bemanding, ressourceforbrug, identificere kritiske aktiviteter som er risikobehæftede eller som har stor indflydelse på projektets succes” siger Carsten Wismer-Pedersen, indehaver af Ingeniørfirmaet Carsten Wismer-Pedersen, som ser frem til samarbejdet.

Ingeniørfirmaet Carsten Wismer-Pedersen er et rådgivende ingeniørfirma som tilbyder tværfaglige og helhedsorienterede rådgivningsydelser. Firmaet har mere end 30 års erfaring inden for professionel ingeniørrådgivning, planlægning, risikoanalyse og projekteringsledelse i store og små byggeprojekter. På ingeniørfirmaets referenceliste finder man TV2, HOFFMANN, SKANSKA, DTU og vejdirektoratet.