Find vej: Forside » Artikler » Bioeksperten udvider forretningen

Bioeksperten udvider forretningen

Lagt på vores-byg.dk den 15-07-2014 af Thomas

På et marked præget af hård konkurrence går det kun fremad for Bioeksperten: Virksomheden, der siden sin start har været fortaler for grøn og vedvarende energi, mærker en stadigt stigende interesse for energibesparende og klimavenlige varmeløsninger. Derfor satser de nu på nye tiltag og serviceydelser. I dag findes der mange steder på nettet, hvor man kan købe varmeanlæg og reservedele til dem.
Det kan man også på bioeksperten.dk, men virksomheden er meget mere end en webshop. Udover online salg går man nu også målrettet mod at tilbyde kunderne hjælp til installationer og rådgivning om energirenoveringer.

Det er et helt unikt koncept for en webshop inden for branchen, og energirådgiver Thomas Olsen fra Bioeksperten udtaler om satsningen:

”At vælge den rette løsning kan være en kompleks sag med de mange forskellige muligheder, der findes på markedet i dag, og vi kan mærke et behov hos vores kunder for rådgivning i forhold til, hvad der er det bedste lige netop for dem. Fordi vi har arbejdet med alternativ energi i mere end 35 år, har vi masser af viden og erfaringer, vi kan øse ud af. ”

Det er ikke kun private husstande, som kan have gavn af at se nærmere på varmebudgettet og de muligheder, der er for at spare penge ved fx at skifte et gammelt oliefyr ud med et praktisk pillefyr eller en moderne varmepumpe. Erhvervsvirksomheder, organisationer og institutioner kan med fordel undersøge, hvad en energirenovering vil betyde for dem:

”Vi ved af erfaring, at der er masser af penge at hente ved at gennemgå hele ejendommen. Fx har vi netop indgået aftale med en friskole om at udskifte deres gamle gasfyr med et topmoderne MGM Comfort Lux pillefyr, og de kommer til at spare masser af penge ved at bruge træpiller i stedet for gas. ”

For at markere overgangen fra en traditionel webshop til en professionel servicepartner for både private og for erhverv, har Bioeksperten netop relanceret deres website med et helt nyt design. Det skal naturligvis fejres, og derfor kan man lige købe nu Vaillant luft-til-luft varmepumpe til en særlig kampagnepris på 12.368,75 inkl. montering - men kun i en begrænset periode. Læs mere på bioeksperten.dk.

Bioeksperten er en del af Gyrstinge VVS, der blev etableret i 1949. Som eksperter i grøn og vedvarende energi sælger Bioeksperten kvalitetsprodukter online inden for bl.a. pillefyr, varmepumper og solvarmeanlæg. Derudover tilbyder virksomheden serviceaftaler og rådgivning om energirenoveringer.