Find vej: Forside » Artikler » Ahlnor i Christiansfeld overtager Kreativ Byg

Ahlnor i Christiansfeld overtager Kreativ Byg

Lagt på vores-byg.dk den 12-02-2014 af Thomas

Ahlnor i Christiansfeld, udvider igen sit forretnings område. Ahlnor som er Danmarks største producent af havepavilloner i træ og vedligeholdelsesfri plast har pr. 1. januar overtaget det mere end 30 år gamle Kreativ byg som er specialister i udestuer og orangerier m.v.
Tidligere ejer Helene og Bent Iversen som selv grundlage virksomheden tilbage i 1980, har valgt at trappe ned arbejdsmæssigt. Vi har begge rundet de 60 år og har gennem længer tid gjort os nogle tanker om hvad der skulle ske i fremtiden. Vores egne børn ønsker at gå ad andre veje så et salg følte vi ville være den bedste løsning. Men at skulle sælge sit livsværk kan være en stor klump at sluge, det er ikke lige meget hvem der skal videreføre virksomheden. Men det er nu lykkes os og vi er sikre på at Ahlnor, med Søren og Tinne Ahlmann i spidsen, er de helt rigtige til at overtage vores livsværk, siger Bent Iversen. Både Helene og Bent Iversen forsætter i Ahlnor ApS. Helene forsætter som salgskonsulent og Bent som projektleder.

Kreativ Byg har gennem årene specialiseret sig i salg og opførelse af udestuer og orangeri hovedsageligt i glas og aluminium, men udestuer i plast og træ samt den meget populære runde glaspavillon som kan drejes 360o om sig selv er også en del af sortimentet. Det er derfor heller ikke uden grund at Kreativ Byg har solgt tusindvis af byggeløsninger rundt om i hele landet gennem årende.
Kreativ Byg har aldrig gået på kompromis med kvaliteten og leverandørerne er da også nøje udvalgte. Der er ikke to byggesager der er ens så det er vigtigt at hver sag bliver behandlet professionelt med sans for detaljer, så de stilmæssigt passer ind i det eksisterende byggeri.

Godt håndværk
Det gode håndværk og det engagement som Kreativ Byg ligger for dagen, passer særdeles godt ind i vores nuværende virksomhed og det, at der bliver udført opgaver overalt i landet ligger lige til højrebenet for os, idet vi i forvejen dækker hele Danmark med vores havepavilloner, siger Søren Ahlmann der selv er udlært tømrer og forsætter, vi vil forsætte det gode håndværk og den gode ond som altid har præget Kreativ Byg og Bent Iversen forsætter også som projektleder hvor han styre byggeriet lige fra ide og tilbud til afleveringsforretning og han har derfor også den forsatte daglige kontakt med kunderne så de kun har én kontaktperson under hele byggeriet.
Vi råder i forvejen over dygtige montører der dagligt køre rundt i hele Danmark og montere havepavilloner m.v. Samtidig har vi vores tømrer og snedkerafdeling samt vores moderne maskinsnedkeri som vi kan trække på når der bliver brug for det. Vi forventer også at ansætte endnu flere medarbejdere i den kommende tid.

Sammenlægning
Vi sammenligger de to virksomheder på vores nuværende adresse Industrivej 9, 6070 Christiansfeld. Telefonnummeret bliver fremover 70205859 og hjemmesiden bliver www.ahlnor.dk Vi bibeholder Kreativ Bygs store udstilling på Byggecentrum i Middelfart hvor Helene vil være at træffe om søndagen. På Byggecentrum har vi i forvejen en stor udstilling af havepavilloner. Samtidig udbygger vi udstillingen i Christiansfeld så vi om kort tid kan fremvise 4 store udestuer, en i alu, en i træ, en i træ/alu og en i plast så dækker vi, måske som de eneste på marked, ethvert behov slutter Søren Ahlmann.

Historie
Søren Ahlmann har sammen med sin kone Tinne Ahlmann startet Ahlnor Havepavilloner helt fra bunden i 1999 og er i dag Danmarks største producent af havepavilloner i træ og vedligeholdelsesfri plast. Vi har et stort moderne maskinsnedkeri i Christiansfeld og beskæftiger mange dygtige medarbejder.. Vi har igennem mange år været på udkik efter en velrenommeret virksomhed som ville passe godt ind i vores nuværende koncept og det er nu lykkedes. Vi ser frem til at gi den gas, smiler Søren Ahlmann og tilføjer at han da ikke kan udelukke yderlige opkøb i branchen.