Find vej: Forside » Artikler » STM Vinduer satser på øget eksport

STM Vinduer satser på øget eksport

Lagt på vores-byg.dk den 06-10-2016 af Thomas


England er i fokus for den langelandske fabrik efter et år med vækst uden et tilfredsstillende overskudSTM Vinduer A/S har det seneste år realiseret en tilfredsstillende vækst i det samlede salg. Til gengæld ligger driftsresultatet før finansielle poster under sidste års niveau. I 2014-15 blev ebit realiseret på 6,6 mio. kr., mens det netop afsluttede regnskabsår slutter med et ebit på 4,3 mio. kr.

- Vi er glade for, at vi har kunnet udbygge markedspositionen og kunne fastholde et højt aktivitetsniveau på fabrikken i Rudkøbing, men resultatet er ikke tilfredsstillende, siger direktør Finn Methmann.

Fokus på England
Trods det britiske farvel til EU og den ringere værdi af pundet, har STM Vinduer A/S positive forventninger til markedet i Storbritannien. Vi har afsat produkter til det engelske marked siden 2007, og vi oplever en stigende interesse for kvalitetsprodukter inden for vinduer og døre. Vi tror på markedet i Storbritannien, og har intensiveret salgsindsatsen i Storbritannien ved at ansat en englænder med et betydeligt netværk i branchen til at løfte denne opgave.

Positive forventninger
Efterspørgslen i Danmark efter vinduer og døre til nybyggeri og renovering ser ud til igen at vokse.

En forstærket indsats på områderne salg, logistik og servicen i det forgangne år, har været med til at forankre det gode samarbejde med tømmerhandlere og professionelle i hele landet.

Forventningerne er derfor en betydelig forbedring af resultatet i det kommende regnskabsår.

- Og vi vil fortsat fokusere på fleksible, kundetilpassede kvalitetsløsninger både i ind- og udland, fastslår Finn Methmann.