Find vej: Forside » Artikler » Kurt Kirkegaard A/S fejrer 40 år i tømrerbranchen

Kurt Kirkegaard A/S fejrer 40 år i tømrerbranchen

Lagt på vores-byg.dk den 22-08-2017 af Thomas

Tømrerfirmaet Kurt Kirkegaard A/S har opnået en stor udvikling, siden virksomheden startede tilbage i 1977. Det betyder, at virksomheden i dag kan fejre 40 år i tømrerbranchen

Det er tømreren Kurt Kirkegaard, der står bag virksomheden af samme navn og som har ført tømrerfirmaet den lange vej. Inden han etablerede Kurt Kirkegaard A/S i sin fars garage i Kroager, havde han udført en hel del tømrerarbejde i sin fritid. Derfor kom der hurtigt kunder til, og inden for kort tid kunne Kurt Kirkegaard både ansætte en svend og en lærling til tømrerfirmaet.

Siden dengang er der sket meget i virksomheden, som i dag består af en tømrerafdeling i Kroager og en snedkerafdeling i Billund. Tømrerafdelingen udfører byggeopgaver som nybyggeri, ombygning og tilbygning af huse, renovering eller udskiftning af tag og meget mere. Mens snedkerafdelingen, Kirkegaard Design A/S, producerer specialinventar og interiør til blandt andet butikker, kontorer og messestande.

Den positive udvikling har Kurt Kirkegaard A/S blandt andet opnået på grund af Kurts passion for tømrerfaget, de meget engagerede medarbejdere, samt at der altid er fokus på personlig service, høj kvalitet og seriøsitet, uanset hvilken byggeopgave, der er tale om.

Få den rette hjælp til dit byggeprojekt
Skal du have nye vinduer, nyt tag eller have udført en anden byggeopgave, står Kurt Kirkegaard A/S til din rådighed. Engagerede medarbejdere står klar til at hjælpe med den helt rette løsning for dig, da du nemt og hurtigt kan få tilsendt et uforpligtende tilbud på netop din opgave. På den måde er du sikret den mest optimale løsning, der passer til dine behov.

Hos Kurt Kirkegaard A/S kan du også få et uforpligtende tilbud på større byggeprojekter. Med de mange års erfaring som både totalentreprenør og hovedentreprenør, har virksomheden den rette viden og ekspertise, der skal til for at udføre din byggeopgave. Tømrerfirmaet hjælper dig hele vejen fra starten med tegninger, der visualiserer dit projekt, til det færdige resultat.