Find vej: Forside » Artikler » Hundredvis af håndværkere helt tæt på Cph. Historic Grand Prix

Hundredvis af håndværkere helt tæt på Cph. Historic Grand Prix

Lagt på vores-byg.dk den 23-08-2017 af Thomas


Over 600 håndværkere fra STARK forretninger på hele Sjælland var samlet til Copenhagen Historic Grand Prix 2017 for at opleve DTC-race i international topklasse. ”En rigtigt god måde at mødes uden for almindelig arbejdstid med kolleger og samarbejdspartnere og opleve toppen af dansk motorsport helt tæt på,” fortæller formand Kim Bo Rasmussen fra Elindco.Få danske sportsbegivenheder giver så stor genlyd blandt landets håndværkere som de årlige byløb i Aarhus og København, der bl.a. inkluderer MASCOT DTC (Danish Thundersport Championship).

I weekenden 5.-6. august bragede det traditionsrige Copenhagen Historic Grand Prix således over asfalten i Bellahøj til fjerde runde af dansk motorsports stærkeste serie med fuld opbakning i teltområderne omkring den ca. 2,4 km lange bybane – trods det ustadige augustvejr, der vekslede mellem høj solskin og spredte regnbyger.

En fantastisk måde at mødes på

Flere end 600 håndværkere fra hele Sjælland var således alene i løbet af søndagen sammen med en række medarbejdere fra regionens lokale STARK-forretninger samlet i det store STARK Racing-område ved den vestlige indgang.

Takket være områdets placering direkte ud til et af banens sværeste sving kunne håndværkerne dagen igennem følge slagets gang på asfalten lige udenfor, mens de samtidig på storskærmen fik det store overblik og ekspert-kommentarer via live-transmissionerne fra TV2 Sport.

En af de mange håndværkere, som havde taget turen ind til København, var formand Kim Bo Rasmussen fra byggefirmaet Elindco i Jyllinge. Han fortæller:

- Det er en rigtigt god måde at mødes uden for almindelig arbejdstid med både kolleger, kontaktpersonerne fra vores lokale STARK samt en masse andre mennesker fra branchen og samtidig opleve toppen af dansk motorsport helt tæt på. Du får en helt anden oplevelse end ellers.

Oplevelser helt inde fra motorsportens maskinrum

Som hovedsponsor for sportsdirektør Casper Elgaards DTC-hold bød STARK Racing indenfor til to en hel dag pakket med oplevelser fra motorsportens inderste maskinrum. Dagen blev således indledt med en introduktion til løbet og de særlige udfordringer, som bybanen bød på, ved Casper Elgaard. Programmet inkluderede derudover bl.a. guidet rundtur med mulighed for at blive introduceret til de øvrige teams, klasser og livet som racerkører.

Desuden var hele STARK Racing teamet, som ud over regerende DTC-mester Kasper H. Jensen tæller legenden Kris Nissen samt de to supertalenter Christian Sørensen og Nicolai Kandborg, en tur forbi området. Her fik de mange håndværkere mulighed for at hilse på kørerne, snakke om løbet, få taget billeder og få autografer. Marketingdirektør Jesper Gaarde fra STARK fortæller:

- Vi har i STARK Racing rigtigt gode erfaringer med at få skabt nogle professionelle rammer, der giver værdi for både håndværkerne og vores egne forretninger i form af unikke, uhøjtidelige oplevelser og netværksmuligheder. Samtidig udvikler vi løbende konceptet ud fra de ønsker, som både håndværkerne og vi selv har, da vores ambition er at levere unikke motorsport-oplevelser i højeste kvalitet hver gang.

Resultatmæssigt var weekendens løb også på banen en succes for STARK Racing, idet Kasper H. Jensen vandt 1. heat og fik to andenpladser i de to efterfølgende. Det betyder, at den regerende DTC-mester nu er rykket op på andenpladsen i den samlede stilling i årets MASCOT DTC, før det igen går løs på FDM Jyllandsringen i Silkeborg d. 18.-20. august.

###

STARK er en del af STARK Group A/S, der er Nordens største distributør af byggematerialer. STARK beskæftiger ca. 2.600 medarbejdere og er landsdækkende med 73 trælaster, byggecentre og specialforretninger i Danmark, Grønland og på Færøerne. Vi sælger byggematerialer og relaterede produkter til professionelle og private.

STARK er Danmarks største leverandør til byggeriet, ejet af STARK Group, og organisationen er i udvikling på alle fronter.