Find vej: Forside » Artikler » Give Elementer superoptimerer byggeri for entreprenør

Give Elementer superoptimerer byggeri for entreprenør

Lagt på vores-byg.dk den 08-10-2016 af Thomas


Give Elementer superoptimerer projekter med præfabrikerede betonelementer og ved at udtænke særlige løsninger med fx højere betonelementer. Det sparer tid og penge for entreprenøren og skaber en bedre proces for alle parter.Lavere omkostninger og store tidsbesparelser på montage, på forskalling og på armering er resultatet, når Give Elementer leverer superoptimerede betonelementer. Aktuelt har Give Elementfabrik optimeret et projekt for Fast Entreprise, der opfører et nyt byggeri til JN Datacenter, som udvider i Silkeborg. Give Elementer leverer betonelementerne til byggeriet og er med i hele processen.

”Vores grundfilosofi er at kompleksitet altid koster både tid og penge. Vi forsøger derfor at holde sagerne så simple som muligt, og vi er heller ikke bange for at udfordre vores kunder, så byggeriet bliver så kosteffektivt som muligt,” siger Mickey Bork Nielsen fra Give Elementer.

Med princippet keep it simple forenkler Give Elementer projektet blandt andet ved at gentænke konstruktionen, så den passer bedst muligt til fabrikkens produktionsapparat. Dertil optimerer elementfabrikken projektet med en række manøvrer som fx at levere højere betonelementer, der betyder at samlingsdetaljerne ændres, hvilket gør samlingerne mere håndterbare og sikre på pladsen. De mange optimeringer tilsammen betyder tidsbesparelser, et kosteffektivt byggeri og store besparelser for entreprenøren.

”Samarbejdet har virkelig fungeret. Vi har i samarbejde med Fast Entreprise været inde over alle samlingsdetaljer, og det bevirker at vi får et superoptimeret projekt, som er simpelt at producere og montere. Det er med til at spare tid og penge”, lyder det fra Give Elementer om projektet i Silkeborg.

Fakta om byggeriet:
Den nye bygning i Silkeborg skal huse to datacentraler på 1.260 kvadratmeter i alt.
Give Elementer leverer blandt andet otte meter høje bagmurselementer, skillevægge med avanceret gennemføringsindstøbninger til den enorme mængde server-kabler, foruden tag med mellemliggende vaffler og 2.700 kvadratmeter vægelementer.

Entreprenør er Fast Entreprise.